Erlanet

Kapcsolatok, hirdetések
 
Ezt is tudnod kell!
 
Házigondozás-Otthonápolás-Gyógymasszázs
 
LEGIÓ PATRIA NOSTRA
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
 
Ez is hasznos lehet
linkpont

Auto Backlink - Web Link Exchange - webcim.info - Start site

linkgyűjtemény

Search Engine

Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

 Weblink Linkgyűjtemény, Linkek

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

Hoparduc Toplista

linkcsere

 websas.hu

Submit ExpressSubmit Express - SEO Services

 
erlanet
Biztonsági őrők továbbképzése
 
Felnőttenek szóló erotikus termékeket értékesítő webáruház +18
 
A család szerepe a Te ...

Milyen szerepe van a családodnak, a Te egészségedben?

 


Ez egy olyan kérdés, amit a legtöbben nem teszünk fel, mert nem érzékeljük azt a kapcsolati hálót, amiben élünk. Viszont ha tudod, hogy ki milyen hatással van Rád, akkor adott esetben megoldhatod, a jelenleg gyógyíthatatlannak tűnő betegséged is. Erre persze garancia nincs, de hasonló esetekről már hallottam .

Ha úgy képzeljük, hogy az emberiség egyetlen organizmus, amelynek mindannyian részei vagyunk, akkor ennek egy egysége, lehet mondjuk a CSALÁDOD.

A II. Világháború előtt, Angliában számos családi klinikát üzemeltető orvos dolgozott. 

Nem voltak hajlandók egyedi pácienseket fogadni, függetlenül attól, milyen betegséggel fordultak hozzájuk

Ha csak megfázott valaki, akkor az egész családnak meg kellett jelennie a rendelésen.

Tulajdonképpen úgy tartották, hogy a betegség az egész családot érinti

Mannavita Chlorella tabletta


Márpedig ha a családtag állapotán javítani akarnak, tudniuk kell mi zajlik éppen a környezetében. Ez az egyébként nagyon sikeres kezdeményezés,a háború után megszakadt, és ma már senkit nem lehet rávenni arra, hogy így közelítsen a betegségek kezeléséhez.


KIVÉVE akkor, amikor már nagy a baj, és eljutunk addig, hogy a test fizikai betegség jelzései, belülről fakadó forrásból érkező jelek, így eljutunk egy terapeutához. Itt az első téma, mindig ez: mi a helyzet a családoddal, a szerelmeddel, a szüleiddel.


Annak az 5 embernek az átlaga vagy, akikkel a legtöbb idődet töltöd. /Jim Rohn/

Ez igaz lehet, az egészségedre, és a diétáról szóló célkitűzéseidre is.
Az emberek, akik körbevesznek Téged, hatalmas erővel képesek befolyásolni és nem tudsz ellenállni.

- Ha pl.az elsődleges célod az, hogy leadj néhány kilót, de a körülötted lévő barátaid, családod túl sokat és mindenfélét esznek, akkor garantálom, hogy nem fogod elérni a kitűzött célt. 

- Ha a célod az, hogy jobban nézz ki, de minden héten ezt hallod " Na asszony, marha szarul nézel ki megint!" - hát, ilyen környezetben nem lefogyni nem lehet, hanem csak pszichésen, majd fizikailag beteggé válni.

- Ha nincs senki, aki a munkádra  ügyelni tud, csak egy órácskára, hogy magaddal foglalkozz, elismerem, hogy nehéz a dolgod.

- Ha az Édesanyád vagy a Nagymama személyes sértésnek veszi, ha nem eszel a hétvégi sütiből, akkor Neked kell kiállnod magadért, mert ők sem támogatnak. (bár ezt nem tudják)

Ha olyan emberekkel töltöd a legtöbb idődet, akik állandóan csak panaszkodnak, negatívan állnak az élethez és képtelenek meglátni az értékes és jó dolgokat, akkor ne csodálkozz ha Te is hasonlóan negatívvá és panaszkodóvá fogsz válni. 

Honnan ismerjük meg a boldogtalan embert?


Ez egy fontos és jó kérdés, mert kutatások szerint, az emberek 70%-a azt állítja, hogy jól van és boldog, miközben folyamatosan panaszkodik. A tagadás nagyon elterjedt módja annak, hogy ne szembesüljünk a boldogtalanságunkkal.

Erre tehát nincs pontos meghatározás, mert mindannyian hol rosszabbul, hol jobban érezzük magunkat. Lényegében, az az ember aki általánosan jól van:

- nem sértődik meg, vagy nem háborodik fel
- nem bánt másokat, nem minősít, vagy kritizál másokat, azaz nem ítélkezik
- ha vele vagy, JÓL ÉRZED magad
 

Gratula azoknak, akik értik ezeket a fogalmakat! Boldog ember ellenállás, ragaszkodás, és itélkezés nélkül él.

 

Érdemes feltenned magadnak a következő kérdéseket:

- Hová szeretnék eljutni? (meg akarok gyógyulni, le akarok fogyni, izmosabb lenni, stb.)
- Ki az az 5 ember akivel a legtöbb időt töltöm?
- Ezek az emberek segítenek nekem eljutni oda ahová szeretnék?

Ha az utolsó kérdésedre NEM a válaszod, akkor attól függően, hogy a barátod, vagy a családtagod a negatív befolyásoló tényező, választhatsz:

- megbeszéled a terveid a családtagokkal, vagy a haverokkal/feleségeddel. Ha szeretnek, kedvelnek, és tudnak változtatni, ez óriási mértékben javítja a kapcsolatotok minőségét. Azaz már a beszélgetés is pozitívan hat az életedre!

- ha nem tudja meglépni ezt a változtatást, akkor vagy nem érti, hogy ez Neked fontos, és súlyosabb eszközökkel a tudatába juttathatod, vagy már nem vagy fontos neki. Ebben az esetben csak elkerülni lehet őt, bármilyen keménynek és fájdalmasnak tűnik ez.

Amint látod, TE DÖNTESZ. Mindig Te választhatsz, és Te vagy a felelős azért, ami az életedben történik. Ez maga a szabadság.

Mannavita Chlorella tabletta

 

Dudás 

2018

 

 
Tartalom

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!